5 fede gaver til gameren, der har alt

Det kan være rimelig svært at finde en gave til en gamer. De fleste har nemlig helt særlige præferencer, når det kommer til udstyr. Det er derfor oftest ikke den store succes at forære vedkommende et nyt headset, tastatur eller en mus, medmindre vedkommende decideret har ønsket sig en specifik model.

Til gengæld findes der masser af andre gaver til gameren, som har masser af potentiale til at blive årets gave. Og hvem vil ikke gerne være den, der kommer med yndlingsgaven?

Her får du 5 forslag til gode gamergaver – i forskellige prisklasser, så du kan finde en god gave, uanset hvad dit budget er.

Et gavekort til virtual reality

For gameren foregår meget af tiden foran skærmen derhjemme. Derfor kan det være rart med et sceneskift – og selvom gameren i din omgangskreds ikke skulle være enig, vil du helt sikkert blive tilgivet for at have hevet vedkommende ud af sin comfort zone, når formålet er at prøve virtual reality.

Her kan I træde direkte ind i spillets verden og være en aktiv del af det – på en helt anden måde, end I er vant til. Priserne starter ved omkring 125 kroner, så der er også råd til, du selv kan tage med. Du kan eventuelt kombinere oplevelsen med en frokost på jeres yndlings-burgerjoint.

Gamer-gadgets

Der findes masser af nyttige – og sjove– gadgets til gameren på markedet. Hvad med en USB-kopvarmer der søger for, at kaffen aldrig bliver kold, uanset hvor optaget, gameren er af sit spil? Eller en såkaldt USB-hub som udvider antallet af de altid manglende USB-indgange i en bærbar pc? Du kan også finde en lampe formet som den ikoniske ”spørgsmålstegnsboks” fra spillet Super Mario, som endda laver den ægte ”ding”-lyd. Der er faktisk næsten ingen grænser for mulighederne inden for gadgets, så det er bare at gå på opdagelse online.

En tur i en F16-simulator

En tur i en F16-simulator er et sikkert hit hos de fleste. Gamer eller ej. Her kan I sammen – eller hver for sig – sidde i en tro kopi af en F16 og navigere jer rundt i luften, mens I skyder hinanden ned i en sand luftduel. Oplevelsen er meget tæt på den ægte vare og grafikken i topklasse. Det er derfor en oplagt gave til gameren, som er vant til høje standarder, hvad angår computerspil. Priserne starter ved 299 kroner og oplevelsen er hver en krone værd.

Merchandise

De fleste gamere har et favoritspil og især de største titler på markedet, byder på masser af merchandise. Lige fra plakater og hættetrøjer til musemåtter og skins til controllere. Hvis du kender gamerens yndlingsspil, kan du derfor også hurtigt pejle dig ind på en god gave. Der findes både billigt merchandise og mere luksuriøse ting og sager – og du kan således finde en gave i merchandiseafdelingen, uanset om dit gavebudget er lille eller stort.

En retro spillekonsol

I spillekonsollernes relativt spæde ungdom var udvalget af spil og devices ikke så stort. Dengang var alle dog vildt imponerede af den kornede grafik og de pixelerede spilverdener. I dag får minderne om den gamle, grå Super Nintendo med spillene Donkey Kong, Legends of Zelda og Super Mario Kart julelysene frem i øjnene på de fleste kendere. Du kan stadig finde ny-producerede retro-konsoller fra Nintendo og Sega i butikkerne til priser fra omkring 700 kroner – inklusiv indbyggede spil.

Har du brug for flere gaveidéer til gameren? Så kan du finde flere forslag på gaveinspiration.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*