Billig gamer mus: Her er 6 gode bud

Gamer mus

Det er ikke nemt, at finde den rette gamer mus nu om dage. Der er nemlig et hav af forskellige modeller og producenter at vælge imellem – og derfor kan det ofte virke en smule overskueligt.

De forskellige priser kan også gøre valget endnu mere overskueligt. Priserne på de forskellige mus, spænder nemlig fra et par hundrede kroner til langt over 1000 kroner – og ofte får man indtryk af, at man bliver nødt til at spendere en hel masse penge, hvis man skal have en ordentlig gamer mus, som kan følge med i selv de mest krævende spil.

Sådan hænger det dog heldigvis ikke sammen! Man kan nemlig sagtens finde nogle super gode og på samme tid billige mus til gaming.

I denne artikel vil vi se nærmere på 6 gode og billige mus til gaming.

Nr. 1 E-blue Puntero: Set til 130 kr.

E-blue Puntero musI den helt billige ende finde vi gamer musen Puntero, fra den japanske producent E-blue, som faktisk er lidt af et røverkøb til prisen.

Mærket E-blue er ikke så kendt herhjemme, men i Japan og resten af asien er det en meget anerkendt producent af gamer udstyr.

Musen har et kompakt og funktionelt design med en lækker matsort overflade og et rødt led-lys, som aktiveres ved brug.

Det eneste minus ved musen er, at du ikke kan indstille DPI, som er fastlåst til 800.

Nr. 2 Sharkoon Shark Force: Set til 180 kr.

Sharkoon Shark Force gamer musSharkoon er kendt for at producere noget super lækkert gamer udstyr – og musen Shark Force er bestemt ikke nogen undtagelse.

Med seks knapper, optisk sensor på 4000 FPS samt mulighed for at vælge imellem 600, 1000, og 1600 DPI har du de perfekte betingelser for at kunne følge med i selv de mest krævende spil.

Musen har et fedt og ergonomisk design, med en gummibelagt overflade der sikrer et optimalt greb – selv ved de lange gamer sessions.

Nr.3 E-BLUE Auroza Type-G: Set til 250 kr.

E-BLUE Auroza Type-G gaming musPå tredjepladsen finder vi endnu en mus fra E-blue – nemlig Auroza Type-G.

Auroza Type-G er designet med fokus på ergonomi, og siderne er behandlet med softcoat-materiale, hvilket gør den super lækker at holde ved.

En anden fed ting ved designet, er led-lysene som kan indstilles til flere forskellige farver.

Musen har en optisk sensor på hele 6600 FPS, samt DPI på enten 500, 1000, 2000 eller 3000, som lynhurtigt kan ændres med et enkelt klik.

Nr. 4 Roccat Lua: Set til 280 kr.

Roccat Lua mus til gamingRoccat Lua er en super cool kvalitets mus med et meget symmetrisk v-design, der giver optimal komfort til både højre- og venstrehåndede gamere.

Musen har en ekstremt avanceret R2 Pro optisk sensor, som giver dig mulighed for at vælge mellem syv forskellige DPI indstillinger – nemlig 250, 500, 1000, 1250, 1500, 1750 og 2000.

Musen kommer med Roccats egen driver software, som giver dig mulighed for at tweake og tilpasse knapperne til lige præcis din spillestil.

Nr. 5 Speedlink Decus: Set til 300 kr.

Speedlink DecusSpeedlink er også begyndt at producere mus til gaming – og resultatet er super godt!

Decus er en professionel gamer mus med en utrolig præcis lasersensor som kan indstilles fra 400 til 5000 DPI.

Musen har gummibelagte sider og udvidede fingerstøtter, som giver den et super komfortabelt greb.

En anden fed feature ved musen, er at LED-belysning kan ændres mellem 6 forskellige farver. Dermed er du sikker på, at musen passer til resten af dit gaming setup.

Nr. 6 SteelSeries Rival 100: Set til 300 kr.

SteelSeries Rival 100Den sidste mus på vores liste, er Rival 100 fra det meget kendte gamer mærke Steelseries.

Rival har et lækkert minimalistisk design – og den ligger rigtig godt og sikkert i hånden.

Musen har en optisk sensor som leverer helt op til 4000 DPI. Desuden har den 6 knapper som man selv kan indstille.

En rigtig fed ting ved musen, er det medfølgende software kaldet Steelseries Engine. Her kan man indstille musen på et hav af forskellige måde og ændre led-belysning til lige den farve man vil.

1 Comment

  1. Hej,
    Jeg kan varmt anbefale Steel sereies rival. Den er super præcis og lækker at holde på!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*