Billig PS4 konsolPS4 konsollen er markedets mest kraftfulde spillekonsol, som åbner døren til en fantastisk rejse ind i en fordybende gaming verden. PS4 konsollen giver gameren de bedste muligheder med et bibliotek af populære klassikere og nye spændende indie-spil.

PS4Inspireret af udviklere -fokuseret på gameren

PS4 konsollen fokuserer på gameren og sikrer sig at de bedste spil og de mest fordybende og inspirerende oplevelser er tilstede på platformen.
Systemet giver verdens bedste spiludviklere muligheden for at åbne op for deres kreativitet og skubbe grænserne for spiloplevelser som er fuldstændigt tilpasset deres behov.

Del dine spiloplevelser

Engagér dig i en uendelig personlig udfordring med dit fællesskab og del dine største triumfer med et enkelt tryk på en knap. Tryk blot på SHARE-knappen på din PS4 controller og kig igennem de seneste minutters gameplay – eller udvælg og vend tilbage til dit spil alt i mens din video uploades. PS4 konsollen giver dig desuden muligheden for at streame dit gameplay direkte.

Verdens mest kraftfulde spilsystem

PS4 konsollen er bygget op omkring en kraftfuld, specialtilpasset chip som indeholder en 8-kernet AMD-processor som giver spiludviklere, næsten ubegrænset udviklingsmuligheder. En state-of-the-art TFLOPS grafikprocessor med 8 GB GDDR5-ram som letter spiludviklingen og øger fyldigheden af tilgængeligt indhold på platformen. Slutresultatet er flere nye spil med en unik, høj grafik og stærkt fordybende oplevelser.