Wii UMed konsollen Wii U har Nintendo lanceret en spilkonsol med det bedste fra forgængeren Wii, og videreudviklet det til en helt ny og unik spilkonsol. Med Wii U GamePad har man to integrerede skærme, der giver en revolutionerende spiloplevelse.

En helt ny type konsol

Wii U har fundet inspiration fra de håndholdte spilkonsoller og har med den nye Wii U™ GamePad controller skabt en unik konsol. Wii U GamePad flytter barrierene mellem dig, dine spil og dit tv ved at skabe en ekstra skærm og dimension til spiloplevelsen. Den har indbygget en 6,2 tommer trykfølsom skærm, ligesom den inkluderer motion control, et front-kamera, en mikrofon, stereo højttalere, ryste-funktion, en sensor bar, en stylus og mulighed for NFC-teknologi.
Den er drevet af et genopladeligt lithium-ion batteri og vejer samlet omkring 500 gram.

En helt ny spiloplevelse

Med Wii U GamePad kan du finde og skabe helt nye måder at spille på. Den ekstra skærm kan fungere som supplement til den primære skærm eller som styringsenhed.

Miiverse

Miiverse giver brugerne et unikt community, hvor gamere i alle alder og på alle niveauer kan mødes og dele deres spiloplevelser, opdage nyt indhold og dele erfaringer. Du kan følge alle dine venners bedrifter, og ovenikøbet følge Shigeru Miyamoto, skaberen af selveste Mario. Og hvis du eksempelvis vil bidrage med afgørende trips i et spil, kan du skjule den fulde tekst, så du ikke minimerer overraskelsen for andre Miiverse-brugere.

Konsollen er bagudkompatibel med alle de klassiske titler fra den tidligere Wii-konsol.