Xbox OneXbox One er Microsofts stærkeste spillekonsol til dato. Den er med sine 8 gange 86-64-kerner APU, 8 GB DDR3-RAM og 500 GB eller 1 TB harddisk bygget til power og performance. Konsollen giver med ydeevne og styrke sublime gaming oplevelser til den kvalitetsbevidste gamer.

Eksklusive spil

Xbox One tilbyder en række, prisbelønnede spil der eksklusivt udkommer til Xbox. Store blockbusterspil som Halo 5 Guardians eller Rise of the Tomb Raider, er ligeledes en del af det brede katalog af spil som Xbox One besidder.

Bagudkompatibilitet

Systemet er bagud kompatibelt og betyder at du kan spille alle dine gamle Xbox 360-spil på konsollen. Lige nu kan du spille over 100 stærke titler og flere er på vej. Har du allerede købt spillet én gang, er det frit kompatibelt til Xbox One og gælder både diskbaserede spil og digitale spil.

Masser af multiplayer og fællesskaber

Med et enkelt knap har du lynhurtigt adgang til dine sociale aktiviteter. Det giver mulighed for at få adgang til gruppeinvitationer, meddelelser og notifikationer mens du spiller, så afbrydelsen er minimal. Med det nye Community-område får du endnu mere ud af spiloplevelsen med den fælles online portal.

Her kan du hurtigt få adgang til opdateringer og du kan like og kommentere på dine og venners bedrifter på dit aktivitetsfeed.

Langt mere end bare en spillekonsol

X-Box One er mere end en spillekonsol, men også en platform for masser af underholdning. OneGuide giver dig den fuldendte online filmoplevelse, og her finder du et stærkt udvalg af de nyeste film og TV-serier. Xbox One Store giver et nyt og optimeret interface til at købe dine spil, film, apps og musik på. XBox Store er fyldt med intuitive funktioner, med blandt andet anbefalinger fra Xbox ansatte og et væld af inspirerende kategorier.

Banebrydende tilbehør

Nu kan du spille som en professionel med den trådløse Xbox Elite-controller. Med flere udskiftelige dele og et utal af tilpasningsmuligheder, som tilpasses fra en lettilgængelig app, kan du løfter dit niveau.

Med en Kinect til Xbox One kan du styre din konsol med stemmen, bruge stemmekommandoer i udvalgte spil og foretage Skype-opkald i HD.

Begge dele er ekstra tilbehør og ikke en del af Xbox One pakken.