Controller til PS4PS4 controlleren er den mest komplette controller til dato – og den leverer ekstraordinære og medrivende spiloplevelser. PS4 controlleren har fået et designmæssigt og stilfuldt overhaul og nye afgørende funktioner giver dig en endnu mere organisk og intuitiv gaming oplevelse.

[afp id=”14″]

Analoge styrepinde

De to styrepinde med udløserknapper, som du kender fra de gamle PlayStation controllers, giver dig den velkendte, intuitive og organiske styring.

Bevægelsessensorer

Det indbyggede accelerometer og gyroskop registrerer alle bevægelser og inputs og gør oplevelsen let og flydende.

Indbygget højttaler

Lydmæssigt, har man indbygget en højttaler på forsiden, ligesom man har tilføjet et stereo mini-jack, så du derved kan tilslutte dit yndlings headset.

SHARE-knap

Knappen giver dig mulighed for at dele spiloplevelser, livestreams af videoer eller billeder fra dit spil med et enkelt klik.

Touchpad

Touchpad giver dig mulighed for at have endnu flere muligheder i spiloplevelsen med et touchområde, som du kan trykke og scrolle med. .

Lysstriber

Personliggør din gaming med din egen personlige farve fra controlleren. Lyset interagerer desuden med PlayStation Camera og registrerer position.

Effektiv opladning    

Opladningen er effektiv og med dens Micro-USB 2.0 indgang kan den tilsluttes PS4-systemet eller andre universelle opladere med en USB-plug.