Så fedt bliver Mafia 3

Mafia 3

Efter flere år med rygter og spekulationer, er det endelig blevet bekræftet, at der kommer et tredje spil i mafia-serien – og udgiveren 2K Games har endda også givet en fast udgivelsesdato.

Men hvad kan vi forvente af Mafia 3, og kan det mon leve op til de skyhøje forventninger?

5 år siden det sidste Mafia spil

Det er over 5 år siden, at Mafia 2 blev udgivet til PS3, xbox 360 og PC. Spillet var en kæmpe succes som høstede masser af ros, især på grund af spillets skarpe gameplay, gode storyline og flotte grafik.

Siden da har fans af serien, verden over, tigget og bedt 2K Games om at lave en efterfølger, og nu ser det endelig ud til at fansene får noget at glæde sig til.

2k games har nemlig udgivet en trailer, der afslører spillets udgivelses dato – nemlig d. 7 oktober 2016.

Den nye trailer nævner kun udgivelsesdatoer til PS4, Xbox one og PC, så indtil videre ser det sort ud for folk, som holder fast på deres PS3 og Xbox 360.

Mafia 3 storyline

Mafia 3 vil ikke tage dig tilbage Empire Bay, eller lade dig spille som Vito Scaletta. I stedet vil det foregå i New Orleans, hvor man spiller som Vietnam veteranen Lincoln Clay.

Året er 1968 og Lincoln Clay er lige vent tilbage til New Orleans efter flere års krig i Vietnam. Han er fast besluttet på at ligge sin kriminelle fortid på hylden, men da han finder ud af at hans tidligere mafia famillie, The Black Mob, er blevet forrådt og udslettet af den italienske mafia, ser han sig nødsaget til at genskabe og opbygge en ny mafia familie.

Mafia 3 Gameplay

I midten af December udgav 2K games en 12 minutter lang Mafia 3 video, som viser gameplayet i Mafia 3.

Videoen giver et godt indblik, i hvad man kan forvente af Mafia 3. Spillets grafiske side ser utroligt flot og detaljeret ud, med meget realistiske animationer og flotte lyseffekter.

Ligesom de tidligere spil i serien, vil det være et open world-spil, som foregår i tredjepersonsvisning – med masser af intense skydedueller og hæsblæsende biljagter.

 Vi venter spændt!

 

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*